Archives
You are currently viewing archive for September 2009
Posted By Postkvantnost i društvo

Malo je duže trajalo proširivanje sadržaja početne stranice. No trebalo je ipak čitateljima ukazati na dva genija, koja su i sa stajališta fizike zauvijek pokopali materijalizam, a u fizici Newtonijanizam i fiziku čestica. Nova postkvantna fizika je fizika formi i valova, iz kojih pod određenim uvjetima miješanja i fraktalnog samougnježđivanja nastaju i gravitacija i materija, ali i emocije, misli, svijest, itd. Kako je njihov opus izuzetno velik za “kratko” vrijeme djelovanja, nastojao sam naći za svakog neki intervju, kojim bi se sami djelomično predstavili. No temeljem svog saznanja o tim opusima, nisam zadovoljan, no ni sam ne mogu na brzinu dati nešto bolje. A postoje i važnije stvari, poput tragedije čovječanstva na svim razinama. U nekom ranijem blogu sam dao adresu izvješća, gdje se opisuje US FED kreiranje novca iz “zraka”. Danas Vam nudim adresu ATS video intervjua Ron Paul-a, bivšeg kongresmena "Američka elita moći" i načinima stjecanja te moći. Svaka sličnost s poznatim ekonomijama je slučajna,
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread503935/pg1 odnosno cijeli site pod nazivom “Iznad vrhunskih tajni http://www.abovetopsecret.com. Ako niste pogledali, nemojte propustiti tri dijela dok ne nestanu.


Druga nadolazeća problematika 2012. postaje svakim danom sve javnija. Počelo se sve više govoriti o opasnostima od “asteroida”, pa se tako New Scientist, pita o stanju obrane Zemlje za taj slučaj:

(http://email.newscientist.com/cgi-bin1/DM/y/nBy4I0MjR6Q0BBVP0F5gO0EQ).

Ako u taj kontekst stavimo izjavu predsjednika Obame, o nemogućnosti dovoljnog financiranja borbe protiv klimatskih promjena (koje su ionako rezultat zagrijavanja - povećane energetske gustoće - naše galaksije), onda je jasno da se sva raspoloživa sredstva polagano usmjeravaju na “obranu” od 2012. A možda i elite u pojedinim zemljama ubrzano zgrću novce za izgradnju svojih bunkera, pa je zato i potrebna s jedne strane ekonomska kriza i ispumpavanje novca poreznih obveznika u džepove elite, a s druge strane dodatno “kreiranje” novca u centralnim bankama. Na međunarodnoj političkoj sceni “ništa novo”  i dalje su glavni problemi terorizam i Iran, zbog svoje težnje za atomskim naoružanjem. O prijetnjama 3. svjetskim i to nuklearnim ratom pogledajte slijedeću adresu:
http://pakalert.wordpress.com/2009/01/09/project-2012-predictions-coming-true/

Koliko je to besmislena priča, lagano ćete uočiti nakon gledanja svježih snimaka planeta X odnosno Eris/Nibiru, kao i izvrsnih priloga o vjerojatnostima preživljavanju proleta tog planeta na slijedećim adresama:
http://www.2012warning.com/ s novim snimkama sa Zemlje dva sunca (24.08.09) odnosno.
Planet X scenariji proleta: http://www.yowusa.com/catalog/2012px/feb2009/  i
seriju o preživljavanju 2012: http://www.yowusa.com/videos/yowusa/surviving2012/

Na kraju ovog kraćeg teksta, sve se jače osjeća, opće neznanje o razvoju događaja prije i poslije 2012. Jer zapravo i svjetska znanost preko Kakua objavljuje svoju pogrešku glede jačina sunčevih zračenja i to za faktor od 20 (puta).

 
Posted By Postkvantnost i društvo

Najavljujući PPT prezentaciju o 2012., nakon objave prijevoda prologa knjige Daniela Srse, izgledalo je sve jednostavno. Pregledati raspoložive informacije, posebno filmove na YouTube-u, posložiti neku smislenu cjelinu i prezentacija je tu. Ona je stvarno tu, no otvorila je više pitanja, nego što je dala odgovora. Problem je zapravo, što se opet vraćamo idiotizaciji pučanstva, čovječanstva, od najvećih mogućih idiota ovoga svijeta. Gradili su podzemne gradove, skloništa u koje se misle sakriti, a da pri tomu nitko nije ništa mislio tj. izgleda da su samo idioti pokušavali nuditi rješenja. Nakon nekoliko tjedana istraživanja, jedini je zaključak da se još uvijek samo nagađa o posljedicama. Tim više što se cijelo vrijeme prikrivao pravi uzročnik moguće katastrofe, apokalipse, a to je planet Eris aka Nibiru, Planet X, Hercolubus, Crveni planet itd. Kako je moguće da se tako nešto prikriva od čovječanstva? Zar u trenucima, kada će se pojaviti veliki, crveni planet na nebeskom svodu (već se vidi na krajnjem jugu Zemlje), još relativno daleko od konačne katastrofe, neće ljudima postati jasno o čemu se radi. O prirodnoj selekciji jačih? A što će se dogoditi kada se svi oni, koji ostanu nezbrinuti, udruže i konačno ostvare toliko potrebnu “jednost”, snagu koherencije duha, uma i tijela i organiziraju se bolje, kako bi neki preživjeli kaznili izdajice (a do sada su uvijek neki ostajali). Ostat će idioti vječito pod Zemljom. No možda će, kako sada izgleda, prije “ukopavanja” organizirati “treći svjetski rat”, kojim bi unaprijed razriješili problem s onima koji bi mogli preostati, na vrijeme ih eliminirati kao “višak mesa”.
U tom kontekstu, mislim da rijetki znanstvenici možda imaju predožbu o tomu što će se dogoditi kada tako veliko nebesko tijelo proleti ‘pokraj’ Zemlje. Tresti će se, probudit će se stari vulkani i stvarati novi, dignut će se mora i ostale vode, povećat će se sve vrste zračenja, vjerojatno nagib osi vrtnje, ubrzat će se vrtnja (povećati Schumannova frekvencija ali i unutarnja temperatura Zemlje) i misle (ako oni uopće misle, jer misliti svojom glavom kažu, vrhunac je razvoja uma), kako to neće utjecati na njihova podzemna skloništa. A zaboravljaju na klaustrofobiju ne samo uma, već i duše, i neće li početi žaliti što nisu brzo otišli? A zamislite ako se onim “gore” (sada jadnicima) jave nove moći o kojima se po tiho priča. Postanu telepati, dobiju sposobnost levitacije, manipuliranja materijom, samoiscjeljivanja u svim uvjetima, itd. pa prežive i osnuju novu civilizaciju. Civilizaciju jednosti, ko-kreativne ko-evolucijske ko-operacije. Svi za jednoga, jedan za sve. Ako takvi prežive, a pri tomu im neće smetati ni maligna radijacija, zagađena voda, ni tko zna kakvo svijetlo, onda je sve moguće.
Dolazak tj. prolazak planeta Eris/Nibiru (daj Bože da ne bude sudara) je zapravo temeljni problem, završetka kraćeg i dugog ciklusa, a to znači da su nas Maje samo upozoravale na završetak ta dva ciklusa, prepuštajući nam odluku o tomu što ćemo činiti. A mi smo potrošili vrijeme živeći u prividu, dali smo se još jednom (možda posljednji put, no nije još jasno za koga) uvjeriti kako netko misli za nas i kako će taj riješiti sve probleme. U panici će idioti samo ubrzavati pojavu “sve više istog o istom” – ekonomske i ekološke krize, terorizam, ratovi, itd.
Obzirom da trenutno PPT prezentacija još nije po mom sudu dovoljno dobra za javno otvoreno  izlaganje, svima zainteresiranim se omogućava uvid u trenutno stanje na adresi:
www.postkvantnost.com/PowerPoint_ 2012_u_radu.pdf
no prije toga pogledajte prijevod interesantnog članka s mnogo adresa o planetu Eris/Nibiru:
www.postkvantnost.com/nasa_and_planet_x_hr.html


 
Posted By Postkvantnost i društvo

Nije ne me bilo dugo na blogu. Uvijek kada se to dogodi, znak je dostupnosti novih uvida u temeljne znanosti, koji traže određenu razinu istraživanja tekstova, ideja, te sređivanje dojmova i jasno adresa za čitatelje. Iako su stvari već poznate, javlja se nova kombinacija, koja je stvarno jednostavna, a izrazito moćna. Ko-kreatori su Dan Winter, koji je već ranije govorio o fazno konjugiranoj imploziji vala naboja s omjerom zlatne sredine raznolike primjene (http://www.goldenmean.info/coincidence s mnogo linkova) i Nassim Haramein (http://www.theresonanceproject.org/) gdje su dostupni neki nedavni teorijski radovi i objašnjenje spina za laike odnosno (http://video.google.com/videoplay?docid=4907540922643918266&q=nassim&hl=en),

U najavi svojih DVD-a, govori o svojim glavnim teorijskim uvidima. Interesantna je za obojicu realizirana konvergencija znanosti i duhovnosti. Ukratko, ono što ćete doživjeti čitanjem navedenih izvora, može se sažeti u nekoliko bitnih natuknica:
- jaka sila u fizici je u stvari kvantna gravitacija rotirajućih protona (Haramein), što znači novu teoriju sjedinjena sila
- rotirajući protoni, (prema izračunu) imaju jednaku masu kao i izračunata masa cijelog svemira, pa u stvari djeluju kao male bijele/crne rupe
(http://www.youtube.com/watch?v=D8IcciRHGvQ&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Egoldenmean%2Einfo%2Fcoincidence%2F&feature=player_embedded#t=66)
- iz toga Haramein zaključuje na postojanje isprepletenosti svih protona u svemiru, odnosno na JEDNOST sveg postojećeg s komunikacijom bržom od svijetla – fizika po prvi put i teorijski potvrđuje povezanost, odnosno jednost svekolikog postojanja
- Haramein je zajedno s drugima postavio “Univerzalni zakon omjera za organiziranu materiju”, koji je ujedno fizikalna verzija zakona “kako iznad, tako ispod”, čovjeka je postavio u sredinu logaritamskog prikaza organizacije materije i tu je poziciju nazvao “spin horizont”, što može izazvati dodatne konotacije.
Na Winterovoj stranici o koincidenciji, mora se pogledati svih šest video predavanja/diskusija iz Torina ove godine, jer između ostalog se spominje i izlazak fazno konjugiranog koherentnog naboja - vala srca i mozga u trenucima smrti, pri čemu će se neki uspjeti vratiti u koherentnu sredinu – inteligentni naboj, a neki ne, zavisno o savršenosti realizirane fazno kojugirane koherencije.
Iako je to možda i suviše teoretiziranja, no jednostavnog, važna je činjenica da i većina autora, čiji se radovi pojavljuju na site-u “postkvantnost.com” također konvergiraju svojim teorijama. Postkvantnost tako dobiva stvarno pokusima dokazanu podlogu, tj. temelj u postkvantnoj fizici nad čijim se spoznajama gradi nadgradnja u biologiji (um i okolina kontroliraju materiju – epigenetika), psihologiji – gdje razvoj određuje okolina od rane faze perinatalnih matrica i sociologiji, u kojoj se sve te spoznaje pretvaraju u nove uvide o organizaciji društva odnosno o patologiji civilizacije u kojoj je potpuno zanemaren rani razvoj, a kasniji je razvoj pretvoren u genocidno nasilje nad malim ljudima vlastitog naroda, uništavajući mu najvrijedniji potencijal, a to je kreativnost.
U tom kontekstu, uvodim na site-u novu temu, o kojoj se previše šuti, čak vjerujem organizirano prikrivaju informacije, koja će po svim svojim karakteristikama, dobivati sve veću važnost, a to je 2012. Kraj svijeta i kraj vremena, kako kaže Daniel Srsa, apokalipsa i/ili uzašašće. Kako bi bio siguran, radi li se o nepotrebnoj panici ili stvarnoj opasnosti, pregledao sam mnoge dokumente i članaka, a i sve važnije filmove na YouTube-u u kojima se spominje NASA odnosno vlade svijeta i iz sveg prorađenog materijala, mogu najaviti slide prezentaciju koja će Vas pozvati na daljnje istraživanje, kako bi izgradili svoje stajalište i pridružene uvjetno potrebne akcije.


 
Posted By Postkvantnost i društvo

I opet ću podijeliti s Vama neke citate iz članaka na koje sam naišao. Najprije o ekonomskoj idiotizaciji stanovništva. “Mogu li Island i Latvija platiti strani dug, koji je narastao zbog sasvim uskog sloja stanovništva? . . . EU i MMF su poručili neka zamijene privatne dugove s javnim obveznicama, koje će platiti povećanjem poreza, kresanjem javne potrošnje i obvezivanjem građana da isprazne svoje uštede. . . . Kao što je John Maynard Keynes objasnio, sve dok dužnićke zemlje na mogu izvoziti više, moraju platiti posuđivanjem ili rasprodajom domaće imovine. Island je odbacio te samo-uništavajuće politike”
http://www.globalresearch.ca/PrintArticle.php?articleId=14800  © Copyright Michael Hudson, Global Research, 2009
“SAD: nejednakost prihoda veće nego ikada ranije: Udio najbogatijih 10% Amerikanaca je narastao na skoro 50% od sveukupnog prihoda.  . . .   U vrijeme Bushove vlade je zbog ratova i pada poreza došlo do visokog zaduženja države, koje je i predsjednik Obama još više povečao, no za bogate i superbogate SAD-a su to bila zlatna vremena. Nije stoga čudo što su se sada repiblikanci pokrenuli protiv reforme zdravstva, čime se uvodi ‘komad’ socijalne države, već i zbog promjene preraspodjele bogatstva kroz oporezivanje bogatih”. . .  Zvuči li Vam poznato odnosno hoće li kod nas još uopće biti govora o oporezivanju “bogatstva” bogatih? Telepolis Artikel-URL: http://www.heise.de/tp/r4/artikel/30/30934/1.html Copyright © Heise Zeitschriften Verlag, 17.08.09.
Još su dvije teme interesantne vezano za idiotizaciju. Prva su udžbenici, koji se u eri štednje štampaju u nekoliko autorskih verzija, a učitelji mogu odabrati koji žele. Tko je tu lud, a tko idiot? Umjesto ponovnog pokušaja uz sredstva iz EU pretpristupnih fondova, digitalizirati sadržaje (digitalna biblioteka i digitalizacija sadržaja je EU projekt, kome je pristupila i Hrvatska, no izgleda nažalost samo pristupila), pa dati djeci CD-e, a onima koji nemaju kompjutere, dati i kompjutere (ako jadna država nema novca, neka proda nešto svoje opreme – automobili, silna administrativna oprema, itd.). Ništa novo, no u ovo doba krize, koja će se uskoro opet pojačati (teorija kaosa, u  kojoj su intervali između bifurkacijskih točaka sve kraći, a upravo Japan počinje novi ciklus krize), potrebno je ulagati tako da se postojeći problemi dugoročno i učinkovito rješavaju. Pa stoga treba pitati, gdje je ta e-Hrvatska. U tom kontekstu je i druga tema: pretvaranje školstva u pervertirani industrijalizirani sustav idiotizacije, a koga drugog do svoje vlastite djece i njihove, ali i svoje budućnosti. No nije samo naše školstvo u krizi. “Najlakši put da Amerika bude bolja, je prekidanje trošenja enormnog blaga i ljudskih napora na prisilno (obvezno) školovanje neprivilegiranih mladih. Pod ‘neprivilegiranim’ mislim na dio 95 - 90% naše populacije, bez onih getoiziranih. Javna edukacija, kako se naziva, je u stvari najfantatstičnija prijevara stoljeća, a možda i svih vremena.” J.T.Gatto http://www.spinninglobe.net/institsch.htm
“Staromodna glupost koja je bila jednostavna ignorancija, sada se transformira iz ignorancije u permanentnu matematičku kategoriju relativne gluposti kao “darovit i talentiran”, “u matici”, specijalan”. Kategorije kojima je učenje kvantizirano za dobro sustava reda. Glupi ljudi nisu više samo ignoranti. Sada su i indoktrinirani, njihovi umovi su kondicionirani s velikim dozama komercijalno pripremljenih dezinformacija distribuiranih za svrhu procesa smirivanja”. John Taylor Gatto, http://www.johntaylorgatto.com/underground/prologue6.htm  (“The Undergroung History of American Education”, http://www.johntaylorgatto.com/underground/toc5.htm
Zadnja zbivanja i prateće “informacije” su definitivno uzrok mom napuštanju borbe s idiotizacijom i idiotima. Tomu su pridonjeli i filmovi sa site-a www.thezeitgeistmovement.com i 
www.thevenusproject.com , vrijedi ih pogledati, ako već niste, bit će Vam sve jasno!

 

 

 
Google

User Profile
Postkvantnost i društvo

 
Archives
 
Visitors

You have 92543 hits.